Smo ekipa štirih strokovnjakov za igre na srečo, ki navdušeno raziskujejo svet spletnih iger na srečo v Sloveniji in po svetu. Naš cilj je deliti svoje znanje in strokovnost z igralci, ki želijo izboljšati svojo igralniško izkušnjo in sprejemati premišljene odločitve.

Naša zgodba:

Naša ekipa strokovnjakov je v industriji iger na srečo že več let in si je na tem področju pridobila obsežno znanje in izkušnje. Sodelovali smo z nekaterimi najboljšimi igralnicami v Sloveniji in dobro razumemo panogo ter potrebe igralcev.

Naš cilj:

Naš primarni cilj je zagotoviti igralcem točne in ažurne informacije o spletnih igrah na srečo v Sloveniji in po svetu. Prizadevamo si biti zanesljiv vir informacij za igralce, ki želijo sprejemati informirane odločitve o svojih dejavnostih iger na srečo.

Naša misija:

Naše poslanstvo je pomagati igralcem pri odgovornem in varnem uživanju v spletnih igrah na srečo. Verjamemo, da so igre na srečo lahko zabavna in vznemirljiva dejavnost, če se izvajajo odgovorno, zato smo zavezani k spodbujanju odgovornih praks pri igrah na srečo.